Βιογραφικό

Γεννήθηκε στη Πρέβεζα. Αποφοίτησε από το 2ο Λύκειο Πρέβεζας. Απέκτησε το πτυχίο της Ιατρικής από την Ιατρική Σχολή της Τιμισοάρας και στη συνέχεια υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία στον 35ο  Λόχο υγειονομικού στην Πλάτη Έβρου.
Την υπηρεσία υπαίθρου εκπλήρωσε στο Κέντρο Υγείας στο Καναλάκι της Πρέβεζας.
Την ειδικότητα της ακτινοθεραπευτικής ογκολογίας έλαβε στο Π.Γ.Ν. Αθηνών ‘Αλεξάνδρα», με εκπαίδευση : Κλινική Παθολογία – Ογκολογία στο αντικαρκινικό νοσοκομείο «Ο Άγιος Σάββας», Ακτινολογία στο αντικαρκινικό νοσοκομείο «Ο Άγιος Σάββας», Εκπαίδευση   στο ακτινοθεραπευτικό Τμήμα του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου «ΑΤΤΙΚΟΝ».
Απόκτηση τίτλου ειδικότητας  Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας μετά από εξετάσεις στις 22 Δεκεμβρίου 2010.
Έχει ολοκληρώσει την  παρακολούθηση και αποφοίτηση  του πρώτου πλήρους τριετούς κύκλου μαθημάτων της Ελληνικής Ακαδημίας Ογκολογίας.
Έχει προϋπηρεσία ως  Ιατρός  Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε όλα τα σχολικά πρωταθλήματα του Νομού Πρέβεζας, Ιατρός  της ποδοσφαιρικής ομάδας  ΠΑΣ Πρέβεζα, Ιατρός ακαδημιών ΕΠΣΑ Πρέβεζας-Λευκάδας.
Έχει δημοσιεύσει άρθρα σε διεθνή και Ελληνικά περιοδικά κι έχει παρουσιάσει μεγάλο αριθμό ελεύθερων και αναρτημένων ανακοινώσεων σε συνέδρια της Ελλάδος και του εξωτερικού.
Ιδρυτής εκδότης και web designer του δικτυακού ιατρικού περιοδικού iatroclub.gr, Υποψήφιος για το Δ.Σ. του ιατρικού συλλόγου Πρέβεζας
Πρόεδρος του παραρτήματος Πρέβεζας της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας
Πρόεδρος του παραρτήματος Πρέβεζας της Ελληνικής Περιηγητικής Λέσχης
Πρώην Μέλος Δ.Σ. της ποδοσφαιρικής ομάδας Π.Σ. Πρέβεζα
Mέλος της πενταμελούς εκτελεστικής επιτροπής για τον εορτασμό των 100 χρόνων από την απελευθέρωση της Πρέβεζας, του Δήμου Πρέβεζας.
Μέλος του Δ.Σ. του ΚΕ.ΠΡΟ.ΝΑ.ΠΡΕΒΕΖΑΣ (κέντρο πρόληψης Ναρκωτικών Πρέβεζας)

Εκπαιδευτής στο τμήμα Νοσηλευτικής και στο τμήμα Προσχολικής Αγωγής του δημόσιου ΙΕΚ Πρέβεζας.
Εκπαιδευτής στο ΙΝΕΔΙΒΙΜ (κέντρα δια βίου μάθηση) με γνωστικό αντικείμενο Πρώτες Βοήθειες
Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Πρέβεζας για θέματα Αθλητισμού, Τουρισμού, Δημόσιας Υγείας, Εθελοντισμού και Τύπου & Επικοινωνίας.
Είναι έγγαμος με την φιλόλογο – Συγγραφέα Έλσα Απέργη και έχει δύο παιδιά
Διατηρεί ιατρείο ως ελεύθερος επαγγελματίας στο κέντρο της Πρέβεζας.